Searafting

Skjærbrygga er det naturlige midtpunktet i Stamsund og herfra kan man initiere en rekke forskjellige og morsomme aktiviteter, deriblant Searafting!

Kort om Skjærbrygga

Som sagt er Skjærbrygga et sentralt samlingspunkt i Stamsund og helt nede ved vannkanten finner vi brygga som ble bygd for første gang i 1845. Her har det vært både dampskipsekspedisjon og mottak og foredling av saltfisk og tørrfisk.

På Skjæbrygga finner vi i dag konferanserom og selskapslokale, og selvsgat også restaurant, bar og pub. Byggets opprinnelige stil er behold, men det er naturligvis også oppusset og innredet på en meget stilfull måte.

Mange opplevelser

sea rafting
Lofoten har med årene blitt et skikkelig aktivitetsmekka hvor man kan gjøre så nær sagt hva som helst. Havet er naturligvis et populært valg blant besøkende, men det er også mye annet som kan gjøres. Stamsund er med sin beliggenhet et naturlig midtpunkt eller en base, og bruker man stedet som utgangspunkt er man i umiddelbar nærhet til alt.

Lofoten tilbyr naturligvis det legendariske Lofotfisket, men også VM i skreifiske i Svolvær. Dette verdensmesterskapet er noe helt unikt som burde oppleves og her snakker vi om at Svolvær virkelig pulserer intenst i et par dager hver år.

Bare fire mil unna Stamsund finner du også en 9-hulls golfbane med en fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet til sjøen. Er du av dem som foretrekker fotturer har du naturligvis også muligheten til det her, og i Stamsund finner du flere merkede turløyper som leder opp i høyden. Den høyeste toppen er på 500 meter og heter Steinstinden.

Brygga arrangerer rafting

Hvis du er ute etter en litt spesiell opplevelse er vi nesten nødt til å anbefale en tur med searafting, for her vil du garantert få en merkbar pulsøkning. Hvis du trodde at f.eks. automatspill var spennende, så kan du bare glemme det – dette er ‘the real deal’.

Er du litt glad i fart vil dette være midt i blinken og du slår samtidig flere fluer i en smekk: du får sette mye natur på kort tid. Skjærbrygga organiserer turen for deg, så her er det bare å ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>