Båtlivet i Lofoten

Lofoten er synonymt med båt og sjøliv – ferdig diskutert. Har du tenkt å slå deg til ro i Lofoten, og da forhåpentligvis Stamsund, er du naturligvis nødt til å eie en båt!

Sene sommerkvelder på havet

Lofoten båt
Det er ikke bare Lofotfisket på vinteren som lokker folk på havet, men også de deilige og lyse sommerkveldene sørger for at mange foretrekker å tilbringen noen timer på det blanke speilet som er omkranset av de bratte tindene.

Å eie en båt er derfor nærmest noe helt naturlig her ute i havgapet, og har du ikke det er det bare én ting å gjøre: du må skaffe deg en!

Investering

En båt er en investering, og da snakker vi både om investering i verdier, men også investering i opplevelser. Når vi snakker om investering i verdier, så mener vi enkelt og greit at et båt holder seg relativt godt i verdi – og spesielt gjelder dette for de norske båtmerkene. Hvis du ikke har midler til å cashe ut beløpet kan du selvsagt låne penger til båt her.

Følger du linken finner du en rekke banker som tilbyr lån til akkurat det du måtte ønske, og å legge penger i en båt vil være en god investering. Skulle det ha seg slik at du ikke greier å betjene lånet har du muligheten til å selge båten og betale ned gjelden.

Opplev Lofoten slik som det er ment at man skal oppleve det – helst fra en båt og med snøret hengene ned i det kalde vannet! Er du heldig er du selvberget når det kommer til mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>